Selecteer een pagina

Na een half jaar lang alleen op stories aanwezig te zijn geweest, toch maar weer eens een echte post 😁

Door de lange en pittige aanloop naar de zwangerschap, besloot ik na de geboorte van Elivia vooral uitgebreid te gaan genieten van onze dochter. En wat een cadeau is dat gebleken! 💝 Om in de eerste drie jaar van haar leven zo veel speciale momenten en eerste keren mee te maken. Maar op een gegeven moment begon het toch weer te kriebelen en wilde ik weer wat met creativiteit doen. En ook weer echt Merel zijn in plaats van alleen mama.

Er volgde een hele reis om erachter te komen op welke manier ik mijn creativiteit nu in mag gaan zetten. Één ding wist ik zeker: niet meer terug naar administratief werk! En ook niet weer aan de slag als interieur stylist. Maar wat mocht daar dan voor in de plaats komen?

Ik was op zoek naar iets wat ik in een super strak concept kon gieten met een pakkende bedrijfsnaam, zodat meteen duidelijk is wat ik doe en wat ik bied. Maar dat bleek niet de bedoeling te zijn op dit moment. Mijn zoektocht heeft me juist duidelijk gemaakt dat ik op ontdekkingsreis mag. En anderen mee mag nemen op die ontdekkingsreis. Er is zich nu dus organisch iets aan het vormen, waar al mijn levenservaring, creativiteit, kwaliteiten, interesses en hobby’s (sommigen van heel lang geleden) in samen komen.

De komende tijd zal ik dus met jullie delen

◈ hoe de reis naar dit punt er uit heeft gezien

◈ waar ik allemaal al mee heb mogen oefenen

◈ en natuurlijk wat er allemaal nog gaat komen, waaronder de website met alle info en de workshops die er aan gaan komen

Hebben jullie zin om mee te gaan op ontdekkingsreis?

1e foto gemaakt door @debedrijfssjamaan tijdens een fantastische “Walk Between Worlds” waarin werd bevestigd dat ik al mijn “shapes” mag ontdekken en mijn eigen pad mag bewandelen.
2e foto alweer 2 jaar geleden gemaakt door @jesjevphotography.
3e foto is van vorige week toen Elivia het roer weer eens even over wilde nemen 😁