Selecteer een pagina
how it all began

About me

Als klein meisje was ik vaak in de tuin te vinden, heksenbrouwsels aan het maken, stenen en veren verzamelen… Ik vond het heerlijk om weg te dromen, liggend in het gras, kijkend naar de wolken. Me te verwonderen over alle mooie patronen in de natuur en vol overtuigd dat er elfjes en kabouters in het bos wonen.

In de jaren die volgden, raakte ik steeds verder weg van die magie en verwondering. Zelfs tot aan depressies en angsten aan toe. En een aantal jaren geleden raakte ik in een burn-out. In mijn zoektocht om uit die depressies en burn-out te komen, heb ik heel wat mooie tools meegekregen van lieve begeleiders en teachers. 

 

 

En ook bij de laatste grote horde, mijn struggle om moeder te worden, heb ik veel mooie inzichten en levenslessen meegekregen. Door de lange en pittige aanloop naar de zwangerschap, besloot ik na de geboorte van onze dochter Elivia vooral uitgebreid te gaan genieten van haar. En wat een cadeau is dat gebleken! Om in de eerste drie jaar van haar leven zo veel speciale momenten en eerste keren mee te maken. Maar op een gegeven moment begon het toch weer te kriebelen en wilde ik weer wat met creativiteit doen. En ook weer echt Merel zijn in plaats van alleen mama.

Er volgde weer een hele reis, deze keer om erachter te komen op welke manier ik mijn creativiteit nu in mag gaan zetten. Één ding wist ik zeker: niet meer terug naar administratief werk! En ook niet weer aan de slag als interieur stylist. Maar wat mocht daar dan voor in de plaats komen?

 

Ik wilde weer die verwondering van vroeger voelen. De magie die overal om ons heen is, maar waar we zo vaak aan voorbij gaan.

En vervolgens was ik op zoek naar iets wat ik in een super strak concept kon gieten met een pakkende bedrijfsnaam, zodat meteen duidelijk is wat ik doe en wat ik bied. Maar dat bleek niet de bedoeling te zijn op dit moment. Mijn zoektocht heeft me juist duidelijk gemaakt dat ik nog verder op ontdekkingsreis mag. En anderen mee mag nemen op die ontdekkingsreis. Er is zich nu dus organisch iets aan het vormen, waar al mijn levenservaring, creativiteit, kwaliteiten, interesses en hobby’s in samen komen.

Heb je zin om mee te gaan op ont•dekkings•reis?

 

Liefs,

Merel Kaagman

Contactgegevens

Merel Kaagman
Kleverpark
Haarlem
06 11 310 369
info@merelkaagman.nl
KVK nr: 28108360