Selecteer een pagina
1-op-1 sessies

Op reis met mij

In je leven maak je een hoop mee, zowel positief als negatief. Niet alle emoties kun je verwerken, deze stop je in je rugzak en draag je met je mee. Hoe voller de rugzak, hoe zwaarder het wordt om deze te dragen, met klachten tot gevolg. 

Als Energetisch therapeut kijk ik samen met jou voorbij je klacht en gaan we op zoek naar de oorzaak hiervan. 

Ik bied je graag een warm en veilig nest van waaruit we kunnen ontdekken wat er bij jou gevoeld en gezien mag worden. Met energetische therapie, rituelen, creativiteit en alle andere tools die ik tot mijn beschikking heb, help ik je om je innerlijke stem weer te ontdekken en daarmee je innerlijke wijsheid. 

Tijdens een 1-op-1 sessie combineer ik NEI-therapie met familieopstellingen, reiki en mijn eigen magie, waarmee ik de emotionele lading van klachten weg haal, waardoor de klachten verminderen of zelfs verdwijnen,

Waar kan een consult bij helpen?

  • Fysieke klachten waar een emotionele blokkade onder zit, zoals bijvoorbeeld steeds terugkerende rugpijn
  • Je energielevel is laag of je wordt snel moe
  • Je zit niet lekker in je vel
  • Je business stroomt niet
  • Burn-out klachten
  • (Slaap)problemen bij kinderen
  • Onvervulde kinderwens en miskraam

Staat je klacht er niet tussen, neem dan even contact op via hallo@merelkaagman.nl, ik denk graag met je mee.

“Doordat er tijdens de sessie bewustzijn is gekomen op een aantal stukken en er heel wat is losgelaten, heeft dat veel helderheid, ruimte en rust gebracht!”

Bianca

“Ik voelde me tijdens de hele sessie zo op mijn gemak en veilig. Ondanks de waterratels, voelde het heel down to earth. En juist door die energetische extra’s naast de NEI, heb ik de sessie als echt compleet ervaren. “

Anna

“Hi Merel! Wanted to come back to you after the last amazing session, I am feeling fine, more calm in general and amazed over everything ✨❤️🙏🏻✨”

Angela

1-op-1 sessie

Boek je afspraak

Ga je mee op ont•dekkings•reis naar jouw emotionele blokkades, zodat je ze los kan laten?

We onderzoeken wat jij nodig hebt om een stap vooruit te zetten, oude patronen en trauma’s los te laten om meer en meer je innerlijke stem weer te horen. We maken daarbij de vertaalslag vanuit jouw onderbewustzijn om datgene boven water te krijgen wat jou belemmert in het dagelijks leven. Alles wat we tegenkomen pakken we direct op, waardoor je een stuk lichter weer naar huis gaat. 

Ik ontvang je hiervoor graag in mijn sacred space in Haarlem!

De investering voor een 1-op-1 consult is €88 en je kan via de agenda hiernaast een afspraak inplannen.

Mocht geen van de data uitkomen, neem in dat geval contact op via hallo@merelkaagman.nl en dan stemmen we onze agenda’s op elkaar af.

Veelgestelde vragen

Wat is de investering van een 1-op-1 energetische sessie?

Een 1-op-1 energetische sessie duurt 60 tot 90 minuten en de kosten bedragen €88,,- inclusief btw.

Hoeveel sessies zijn er gemiddeld nodig?

Vaak merk je binnen één sessie al  verschil, maar de kans op blijvende verandering is het grootst bij 2 tot 3 sessies.

Op het moment dat je meerdere sessies in wil plannen in mijn agenda, raad ik je aan om ongeveer 2 weken tussen de sessies te laten.

Op welke locatie worden de sessies gegeven?

De sessies worden gegeven in mijn praktijk welke is gevestigd op Deckerstraat 14, 2023 DR Haarlem.

Is het ook mogelijk de energetische sessie online te doen?

Het is zeker mogelijk om een energetische sessie online te doen, het resultaat is hetzelfde. Maar de ervaring leert dat het fijn is om in ieder geval de eerste sessie live aanwezig te zijn. 

Als het om een een sessie voor mijn kind gaat, moet mijn kind dan aanwezig zijn bij een sessie?

Ik werk met energie waardoor ik hetzelfde resultaat zie mét of zonder aanwezigheid van het kind. Ik werk dan aan de hand van een foto van het kind. Redenen om te kiezen voor een sessie zonder aanwezigheid kunnen bijvoorbeeld zijn als het kind te jong is om te praten of als je merkt dat het kind tegen de sessie opziet.

Contactgegevens

Merel Kaagman
Kleverpark
Haarlem
06 11 310 369
info@merelkaagman.nl
KVK nr: 28108360